Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia II volant

Od: karlos18 odpovědí: 6 změna:

Zdravim, tak bych zase potřeboval poradit. Nevíte někdo jakou velikost má volant ve Fabii II? Vím že si to můžu změřit, ale nejsem doma a chtěl bych si tady koupit potah na volant, u nás ve městě nic nemaj *smich* Nejčastější potahy tady prodávaj velikost 37-39cm. Co myslíte má Fabia II (zakoupená rok 2009 nová, původní volant) tuhle velikost volantu? pak prodávaj ještě o něco menší a o něco větší potahy. Na netu jsem se o velikosti volantu nic nedočet.

Předem dík za odpověd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

2x
karlos18
hodnocení

Hehe díky, ale já bych spíš potřeboval vědět jakou velikost volantu mám já a až pak podle toho už bych si vybral *smich*

papene*

Tak si ho změř.*smich*

karlos18
hodnocení

Já právě nejsem doma, takže to změřit nemůžu protože tady nemam auto *smich*

raadek*
Jestli to tady Karlosi nikdo nezmeri, nezbyva ti nic jineho nez s metrem v ruce prepadnout zakaznika u nejakeho marketu. Jsou svatky, tak te nejaky majitel Fabie jiste neodmitne. R.
karlos18
hodnocení

Ale to není špatnej nápad *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]