Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Policejní civil. octavie

Od: karelj odpovědí: 6 změna:

dnes když jsem jel, tak přede mnou jela dodávka, před tím kamion, ta dodávka přede mnou předjížděla kamion a hned já za ní předjel ten kamion potom jsem si všiml, že před dodávkou jela policejní octavie 3 v civilním provedení. po 2 km asi odbočila do leva, nikoho nazastavila. Musela ta policie vidět, že ten řidič dodávky přede mnou i já jsem porušil rychlost při předjíždění, potom jsem zase dodržoval rychlost a i to auto přede mnou..

přidal jsem plyn a porušil rychlost aby to předjetí bylo bezpečný, nerad předjíždím dlouho, i když v protisměru bylo volnou a silnice dostatečně široká, přehledá..

myslíte, že mi hrozí pokuta, nebo řešili by to na místě?

dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

4x

Nepotřebuješ přebalit? Kdyby ti chtěli dát pokutu tak by ti ji dali hned a kromě toho nevím o nikom, kdo by dostal pokutu za to, že překročil rychlost, když někoho předjížděl. Ono totiž předjíždění má trvat co nejkratší dobu i za cenu překročení rychlosti a ne hodinu;)

Kdyby záleželo na mě tak dávám pokuty za to, že někdo při předjíždění jede příliš pomalu a ohrožuje svým počítáním provoz...

jurajjuraj*
hodnocení

1x

a jak ti dokazou ze si pri predjizdeni porusil rychlost? maji radar v ocich nebo to poznaji podle vetru? navic to ze jede policejni auto neznamena ze to jsou dopravaci, ono policajti maji i jine zamestnance kteri treba jezdi policejnimi auty vyrizovat ruzne jine veci a tak nejak jim je jedno jestli jedes 50km/h nebo 70km/h

hodnocení

0x

Docela by mě zajímalo, jak ta policie "viděla, že jsem porušil rychlost".

Zabýváš se nesmysly, které policie za provozu vůbec neřeší. Pokuta ti hrozí maximálně za blbost (promiň).

chachn
hodnocení

0x

bud v klidu, nejspis jim koncila sichta a nebo jeli na obed... ja takdle na dalnici z ovy do olmu jel asi 170 az jsem dojel za auto, co me blokovalo 130kou, tak je problikavam at uhnou, z niceho nic jim na zadnim skle zacal chvili blikat majacek, ale hned ho vypnuli, uvedomil jsem si, ze blikam na policajty *haha* tak jsem se okamzite soupl do pravyho pruhu a tise se *modla*modlil, aby pokracovali v jizde no vyslo mi to*uspech*

martl
Tak tobě bych sebral papíry na doživotí. Někdo tě zdržuje když jede 130 po dálnici a ty jak kreten na nej ještě svitis.
mathew

Nějaký kretén jede v levém pruhu a nechce uhnout, když je vpravo volno a ty ho ještě obhajuješ. To jestli je to Franta nebo policajti je úplně jedno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]