Nejste přihlášen/a.
dnes když jsem jel, tak přede mnou jela dodávka, před tím kamion, ta dodávka přede mnou předjížděla kamion a hned já za ní předjel ten kamion potom jsem si všiml, že před dodávkou jela policejní octavie 3 v civilním provedení. po 2 km asi odbočila do leva, nikoho nazastavila. Musela ta policie vidět, že ten řidič dodávky přede mnou i já jsem porušil rychlost při předjíždění, potom jsem zase dodržoval rychlost a i to auto přede mnou..
přidal jsem plyn a porušil rychlost aby to předjetí bylo bezpečný, nerad předjíždím dlouho, i když v protisměru bylo volnou a silnice dostatečně široká, přehledá..
myslíte, že mi hrozí pokuta, nebo řešili by to na místě?
dík
Nepotřebuješ přebalit? Kdyby ti chtěli dát pokutu tak by ti ji dali hned a kromě toho nevím o nikom, kdo by dostal pokutu za to, že překročil rychlost, když někoho předjížděl. Ono totiž předjíždění má trvat co nejkratší dobu i za cenu překročení rychlosti a ne hodinu
Kdyby záleželo na mě tak dávám pokuty za to, že někdo při předjíždění jede příliš pomalu a ohrožuje svým počítáním provoz...
a jak ti dokazou ze si pri predjizdeni porusil rychlost? maji radar v ocich nebo to poznaji podle vetru? navic to ze jede policejni auto neznamena ze to jsou dopravaci, ono policajti maji i jine zamestnance kteri treba jezdi policejnimi auty vyrizovat ruzne jine veci a tak nejak jim je jedno jestli jedes 50km/h nebo 70km/h
bud v klidu, nejspis jim koncila sichta a nebo jeli na obed... ja takdle na dalnici z ovy do olmu jel asi 170 az jsem dojel za auto, co me blokovalo 130kou, tak je problikavam at uhnou, z niceho nic jim na zadnim skle zacal chvili blikat majacek, ale hned ho vypnuli, uvedomil jsem si, ze blikam na policajty tak jsem se okamzite soupl do pravyho pruhu a tise se
modlil, aby pokracovali v jizde no vyslo mi to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.