Zdravím, chtěla bych se zeptat když mám volnou hřídel převodoveho kolečka a oncas tam odtud kapne olej tak jestli s tím můžu chvíli jezdit. Díky za odpověď
Typ vozu je jaký Jinak dotaz je tak nák divně položen Chce to líp popsat kde to kape nebo foto Ja typuju že by to mohlo týct okolo hřídelky co de s převodovky a napojuje se na táhlo řazení Tam je to častý problém např u felicií je tam simering a de to poměrně v klidu vyměnit Jinak pokud to jen sem tam kapne jezdit se dá akorát by to chtělo zkouknout hladinu oleje v převodovce aby nejezdila bez oleje
kawa
Je to motorka kawasaki kx 85 a je to z tý hřídelky u převodovky to máš pravdu. Přijde mi spíš že to kape po jízdě a pak nic.
tipnu si že jde o motocykl, volná hřídel-vadné ložisko, přestává těsnit gufero...jezdit tím můžeš, ale kdyby se to ložisko vysypalo, bůhví co se stane...spadne řetěz, namotá s ekam nemám, zadní kolo se blopkne...a jdeš přes řidítka...takže klidně jezdi, ale max. rychlolstí do 20km, v tlusté kožené kombinéze s homologovanými chrániči, botami, rukavice samozřejmostí...pak má šanci že přežiješ
kawa
Díky za odpověď. Budu to muset asi rozebrat ale teď se mi do toho nechce proto se ptám jestli na tom mohu jezdit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.