Ahoj, mam Peugeot 206 1.4 55kw a dnes jsem jel do práce a nastal problém hned co jsem nastartoval tak po rozjetí mi to chcíplo, nastartoval jsem a jel dál po chvilce ale začli blikat a cvakat kontrolky, resotovaval se furt čas jako když vyndate baterku a znova ji tam date, rádio nešlo, všechno se zbláznilo, i plyn někdy nešel a pomalou to chcipalo, nakonec mi to chcíplo v kopci a nešlo nic z elektriky jen to cvakalo při použití, motor se točil ale nešlo nastartovat, a náhle se mi začalo trošičku kouřit z palubky, vyndal sem rychle kryt a začat tam foukat, byl z toho smrad z elektriky,zkontroloval jsem pojistky vše ok,odtáhl jsem auto domů a zkusil zase nastartovat, auto chytlo ale někdy jakoby zadusavalo, po chvíli šla zase elektrika ale zase začli blikat a cvakat, zaparkoval jsem nechal běžet motor a najednou se udusil stojím trochu v kopci tak nwm. Potřeboval bych pomoc co s tím je. Ještě jen malý dodatek už asi 3 měsíce mi lezla kontrolka teploty pořád nahoru okolo 130 stupnu ale voda se nevarila nic, když jsem použil elektriku tak lezla taky nahoru a při použití elektrických oken po cca 5sec držení nastalo cvaknutí a nešli okna a cca po 5 sec zase šli. A tak jsem to napíchl na diagnostiku a ukazovalo čidlo teploty po výměně nic stale to samé, zkoušel jsem i vyměnit palubku ale stále nic a teď se mi stalo tohle ... Děkuji za rady , kámoš říkal lambda sonda a něco v elektrice já si myslím že je možná i něco z čerpadlem s tím chcipani v kopci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.