Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

snížená viditelnost

Od: holemak® odpovědí: 12 změna:

Potřebuji vědět" za jakou dobu, mohu odjet autem" po rozkapání očí, popř hodině, jedná se o kontrolu očního pozadí, Děkuji za radu pokud má někdo, nějakou zkušenost:

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Znám blbce co to zkusil sedl do auta a dojel a druhého který se i dvě hodiny po rozkapání musel nechat na dvěstě metrů vzdálený autobusak dovést za ruku protože nebyl skoro schopný ani chodit. Návrat vnímání do původních kvalit je velmi individuální. Nikdo ti nezaručí že budeš stoprocentně vidět za hodinu nebo za pět. Sednout za volant sám je každopádně hazard kterým bohužel neohrozíš jen sebe ale všechny lidi v ulicích.
hodnocení

Díky za odpověd, pomohla;)

cicky
hodnocení

2x

Netrpíte-li nějakou zvláštní alergií na použitý medikament, tak klidně hned druhý den! ;)

hodnocení

Děkuji za odpověd *ee*pomohla

hodnocení

2x

Řešila bych to rozhodně tak, že by mě zpět dovezl někdo jiný. Požádat někoho z rodiny?

hodnocení

Díky za odpověd, budu muset někoho zkusit;)

hodnocení

2x

osobně-po tomto vyšetření jsem asi za půl, hodiny bez problému mohl jet v autě domů (řídit!),ovšem kamarád jehož jsem vo toto vyšetření vozil do KN nebyl schopen sednout za volant minimálně 4-5 hodin! je to hooodně individulální!

hodnocení

Díky za info ;)

hodnocení

2x

Mám opakovanou zkušenost, že ihned po opuštění ordinace vidím téměř normálně (jen lehká neostrost) a se slunečními brýlemi jsem schopný i za plného slunce bezpečně řídit. Jel jsem jen pár kilometrů po městě, na delší trasu bych se asi nevydal. Samozřejmě jsem si vědom rizika a chovám se podle toho. Po cca 2 hodinách se mi všechno vrací do normálu.

hodnocení

Děkuji za odpověd:)pomohla

dusger*
hodnocení

2x

Já byl na stejném vyšetření již několikrát a vždy do hodiny jsem se cítil naprosto v poho a schopný i bezpečně řídit.

hodnocení

Díky za odpověd:)pomohla mi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]