Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otvírání 5. dveří - nejde

Od: 1jana® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, poradíte proč u Fabie 1,2 r.v. 2004 nejdou otevřít páté dveře (kufr)? Tato závada se vyskytovala ojediněle, nyní je častější. Díky za odpovědi.

doplněno 23.12.09 17:32:

doplněk : manuál

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Nepíšete zda máte centrál nebo manuál.

doplněno 23.12.09 17:35:

Přiložený obrázek

Přiložený obrázek

1jara*

Ještě jeden dotaz, ta páčka jde lehce nebo z těžka.Jestli jde lehce mohlo prasknout lanko, nebo odskok se mohl přilepit ke dveřím. Chtělo by to pomocníka jeden tahat za páčku a druhý tlačit zevnitř na dveře. Kdyby mrzlo a nešlo potáhnout, tak by to nasvědčovalo přimrznutí lanka, což už asi už nehrozí.

hodnocení

0x

jen tipuju, Pokuste se otevřít zevnitř vozu od zadních sedaček. Chce to baterku a nějaký šroubováček. Po otevření každopádně promazat. Při mrazech to běžně i zamrzne. Nebo může zůstat mechanizmus v mezipoloze. souhlasím s příspěvky, může zatuhnout lanko páčky ovldadače, nebo se dokonce přetrhnout, ale to se mi jeví jako nepravděpodobné, vzhledem k stáří vozu.:)*cteni*

alf*

tak nějak, před lety mi to fábie taky dělala a zvláště v zimě to byl horor se do kufru dostat. Většinou se to podařilo ve dvou, jeden tahal za páčku druhý otevřel víko. Tipoval bych na vytahané lanko, neměl jsem možnost to odhalit, šla tehdá na jaře z domu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]