Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LP dveře nejdou otevřít zevnitř

Od: jaromirsladek odpovědí: 7 změna:

Zdravím.Mám dotaz ohledně předních pravých dveří které mi nejdou otevřít zevnitř ale zvenku fungují (Felicia).Nefungují mi od doby co jsem vzal za kliku zevnitř a slyšel jsem praskavý zvuk a najednou už nejdou otevřít.Myslím si jestli se neurvalo táhlo od kliky nebo jestli jen nevypadlo.Můj hrubý odhad.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tvůj odhad je správný. A bez demontáže vnitřního "tapecírunku" a náhledu dovnitř do dveří více nezjistíš. Takže si vyhrň rukávy a chutě do toho.

PS: A o které dveře jde? LP nebo PP? V titulku jedny, v textu druhé.

jaromirsladek
hodnocení

Dobře díky.Ano omlouvám se trochu jsem to pomotal...

hodnocení

2x
Blbě jsem četl...
jaromirsladek
hodnocení

Omlouvám se nadpis jsem trochu pomotal...

Není se zač omlouvat ... jen jsem měl pár řádků, která jsem potom smazal :D ...

Já bych ke kolegům doplnil jen to, že jsem při jedné opravě sháněl díly na vrakovišti. Starý plast před rozpadnutím chtěli za 200,- a já si koupil nový za 240,- (jednalo se o jinou součástku z mechanismu otvírání dveří staršího auta).

Na štěstí pro staré škodovky se stále daří najít nepoužité díly v obchodech. Byť cena dílu je často nižší než poštovné.

hodnocení

2x
Sundej tapecírung a podívej co se ulomilo nebo co kde povolilo
Sou dvě možnosti bud se to vylomilo u kliky nebo u zámku

olinl
hodnocení

0x
Buď se vyhákl silonový/plastový díleček ze závěsu nebo pravděpodobněji se ten silonový díleček táhla dveří ulomil. Každopádně křížový šroubovák a demontáž "tapecírungu". Obrázek možného ulomeného dílku:
LP dveře nejdou otevřít zevnitř

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]