Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna budíků felicie

Od: karel29 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den mám dotaz na místní borce.Chtěl bych vyměnit budíky ve Škode Felicii 1996 Předfacelift protože tam je místo otáčkoměru hodinky.Proto se ptám zda v tom není žádnej problém když bych například použil budíky z pofaceliftové feldy.Zda v tom není nějaký háček nebo tak.Předem díky za odpověď :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

2x

Musíš koupit budíky s otáčkoměrem z předfaceliftové feldy,jinak ti bude vše fungovat,ale bude špatně ukazovat měřák teploty

Tak díky za vysvětlení jedné "záhady". Tchán koupil kdysi předfaceliftovou 1,3 BMM s hodinama. Švagr instaloval budíky s otáčkoměrem a teploměr neteploměruje jak by měl. Čísla dílů jsem neviděl, ale tohle to vysvětluje.

karel29
hodnocení

Dobře díky za radu ale pokud mám předfacelift s motorem 1.3mpi tak by tento problém nemusel vůbec nastat?

hodnocení

0x

Otáčkoměr místo hodin není otázka faceliftu, ale modelu a výbavy. Výměna by měla být bez problémů, kabeláž by měla na to být připravena.

karel29
hodnocení

Dobře díky :)

olinl
hodnocení

0x
Jak zmiňuješ otáčkoměr-možná ti nebude ukazovat otáčky, nebude to pravděpodobně připravené, ale na vrakovišti za pár korun koupíš a nebude to taková ztráta peněz..
karel29
hodnocení

Díky.Já právě myslel že nějaká příprava tam bude.Uvidíme.

olinl
Držím palce. Felicie mám rád pro svou nenáročnost, výdrž motorů a dostatek náhradních dílů na vrakovištích i v obchodech-no tam už to začíná vlastně taky trochu váznout. Akorát boj s korozí je nekonečný a horší je to i s bezpečností při nárazech. To byla poslední mladoboleslavská auta, která ještě jdou nenáročně opravit svépomocí. Ostatní jsou přecpaný čidlama a elektronikou, vesměs lepená okna a mechanickou výdrží také nic moc (nehledě ještě na ceny náhr. dílů).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]