Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám Daewoo Nexii rok 97. Při startování studeného motoru a chladném počasí se motor udrží v otáčkách a nezastaví se. Při startování motoru při horkém počasí se motor zastaví a musím opakovat startování. Při startování zahřátého motoru žádné problémy nejsou. Jednou se mi stalo při zahhřátem motoru stalo za jízdy při dojíždění na křižovatku že se motor zastavil. Kde muže být závada? Děkuji.
Asi takhle-obraťte se o pomoc na ople klu-Nexie je x-tá reinkarnace Opelu Kadett! Se všemi nectnostmi "kaďáků".
Jinak asi bych šel po čidle teploty a případně kabeláži k palivovému čerpadlu.ještě mne napadlo jakje na tom baterie? není již před smrtí,ve spojení s horší AKB pak ještě snímač otáček klikového hřídele nebo vačky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.