Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení za 0 kč?

Od: patrikx odpovědí: 9 změna:

Zdravím,
Chci uzavřít smlouvu na pojištení a mám volbu
Povinné ručení 0 kč,50,100,150, atd.
Co by znamelo kdybych dal za 0?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Takže ještě doplň o jaký typ "smlouvy na pojištění" jde. Tak, jak je tvá otázka postavená, nedává smysl, nic takového podle mě neexistuje.

doplněno 26.07.18 08:31:

@praivo: Můžeš doplnit adresu stránky? Na stránkách directu nemohu nic takového najít.

praivo*

Tak si na direct.cz zkus vyplnit údaje do kalkulačky, uvidíš třeba tohle:

Povinné ručení za 0 kč?
praivo*

Na stránkách Directu jsi na kalkulačku povinného ručení, vyplň údaje (značka a model auta, zdvihový objem, výkon, datum uvedení do provozu, tvoje křestní jméno a RČ (do kalkulace se ti započítá bonus) - NE e-mail a telefon, jinak se tě pak budou ptát, proč sis to nechal rozpracované, o což asi nestojíš). Po potvrzení se ti ukážou možné varianty pojištění, pak stačí z nabídky výše krytí vybrat 0 Kč.

tomaslad*
hodnocení

0x

Co by znamelo kdybych dal za 0?

Nula ročně? Jdi do toho a za rok nám dej vědět nabytou zkušenost

praivo*
hodnocení

0x

Taky by mě to zajímalo. Na mě to působí jako zajímavý způsob, jak neplatit tisíce za pojištění nepoužívaného vozidla a zároveň se vyhnout odevzání RZ do depozitu. Pro běžný provoz je samozřejmě k ničemu, protože bys jakoukoliv způsobenou škodu muset zaplatit z vlastní kapsy...

hodnocení

0x

Kdo Vám nabízí takové smlouvy?

jurajjuraj*
hodnocení

0x

smlouva za 0,-? nejake divne pripadne pri havarce budete platit jak divoky, pojistovny jsou na to aby tvorily zisky a ne aby nekomu pomahaly

afam
hodnocení

0x
Není to myšleno tak, že když je částka povinného ručení 0 tak je to pouze havarijní pojistka? Jinak ta čísla jsou miliony ne?

hodnocení

0x

Když nevyplníš všechny údaje tak to nic nemůže spočítat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]