Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pracovní auto?

Od: jokoloko odpovědí: 7 změna:
Ahoj, potřeboval bych pomoct s výběrem pracovního automobilu, skoro denně jezdím pracovně různě po České republice, často po nezpevněných lesních a polních cestách. Potřeboval bych tedy něco levného, nejlépe do 50.000 Kč s levnou údržbou, servisem a nízkou spotřebou. Můj favorit je zatím Octavia I 1.9 tdi. Máte nějaké tipy nebo zkušenosti? Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, co si představujete pod pojmem pracovní auto - pokud to znamená převážení nářadí a pod pro práci, tak si myslím, že by se při daném finančním limitu docela hodil Partner / Berlingo.. Octavia není špatná, Taky jsem ji měl jako servisní auto, ale právě ti frantíci vycházejí lépe po stránce pořizovacích / provozních nákladů, stejně tak si myslím, že jsou to odolná auta. Obzvlášť když se Vám podaří sehnat verzi s 2.0HDi motorem.

hodnocení

0x

spíš záleží cio si představujete pod pojmem pracovní auto!

Jiné bude pro např. truhláře a jiné pro zedníka,jiné pak pro servisního technika pro cokoliv-od traktorů a zem.techniky po eltromechanika!

hodnocení

0x
Srandovní je, že všichni chtějí mít levné, spolehlivé a do budoucna bez servisu. Články o octaviich s milionem km a bezproblémovým stavem jsou, jenom v jednom jsem pak viděl i soupis pravidelného servisu s cenou. Tj. 4x spojka, 5x rozvody, občas náprava, brzdiče, turbo,... Takže vůz zachovalý za cca. 80.000,- ročně do servisu.
Viděl jste Octavii za 50tis? Je to hromada shnilých plechů ...
danys*
Zrovna kolega prodává pěknou za 50k, jen proto,že si koupil kodiaka. A že by to byla hromada shnilých plechů? Nezdá se mi :-D
Dejte bližší informace o voze, inzerát...

mathew
hodnocení

0x

Předpokládám, že víte jak velké auto potřebujete takže vám nebudu nutit dodávku. Octávka by na to byla dobrá, ale vzhledem k tomu, že je to místní modla je 50 tisíc na pěkný kus poněkud málo. Doporučuji podívat se na Citroen C5 a Renault Laguna, obě auta mají odolný a pohodlný podvozek a není problém s nimi jet i mimo asfalt přes 50km/h. C5 má výhodu, že když náhodou budete potřebovat větší světlou výšku tak stačí zmáčknout čudlík a hned ji máte.

Pravda je že C5 je dost nízko s cenou a asi by se i za těch 50 dalo sehnat něco použitelného ale jsou to káry až příliš plné elektroniky. Toho jsem se celkem bál. Taky bych se přimluvil za berlingo nebo partnera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]