ahoj, potřebuji poradit.. jsem v koncích... U fiat Punto 1994 mi nesviti brzdové světla... spínač brzdových svetel jsem vyměnil žárovky jsou také vyměněny... už jsem koupil i jiné světlo, stejný problém... světla i směrovky fungují jak mají ... všechny pojistky jsou v pořádku... měřil jsem to a do spínače proud jde... nevíte někdo kde by mohl být problém?...
Neprve zjisti pomocí zkoušečky jestli jde proud k pedálu brzdy.Zajisti brzdový pedál v poloze brždění a zkoušečkou zjisti jestli jde k žárovkám proud.Pokud ne,natáhni kus kabelu od pedálu k brzdovým světlům.Jestli se světla rozsvítí,je chyba ve svazku.Potom musí nastoupit autoelektrikář.
Jsem z toho jelen... dnes mi práva brzdová začala svítit.. ale levá ne.. svítí mi kontrolka praskle žárovky viz foto.. kontakty jsem cistil sprejem na kontakty.. žárovky jsou v poradku... to čidlo nebo spínač tam mám fakt chvilku týden cca a aby blbnul mi přijde jako blbost ... spis asi ta kostra ale to si myslim ze by mi zas bibli i světla a směrovky kdyby to blbě kostrilo ne? Kontrolka se rozsvítí při sešlápnutí brzdy myslíte ze bude problém v elektrice?.. nemůže to být řídící jednotkou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.