Ahoj, měl jsem na světlech mikroskrabance a takové trošku matné místo, tak jsem si řekl, že to rozlestim, ale bohužel je to nyní matně ještě víc, ale světlo je oproti tomu, co bylo dřív úplně hladké a příjemné na dotyk. Dalo by se ještě nějak zbavit toho matného efektu? Když světlo navlhčim, tak je krásně čiré, ale jakmile oschne, tak je zase matné a nevzhledné. Mám doma k dispozici akorát bezbarvý lak na karosérie a posledním smirkem, kterým jsem to bral byl P1200, takže jsem světlo po celý proces udržoval mokré stejně se smirkem a průběžně jej otíral od částečku plastu že světlometu.
Jaky postup jste zvolil na leštění? ty vypadá že jste to jen zbrousil ale nevyleštil. Pokud jste ručně leštil tak to je za trest, to vyždaduje spoustu času s nejistým vysledkem.
Světlo vymontujte a leštičkou nebo lešticím kotoučem na vrtačce s použitím leštici pasty svělo vyleštíte.
Nemusí to byt nutně leštici pasta na světlomety, nikdy jsem ji nepoužival stačí kvalitni leštici pasta na autolaky a světlo je jak nové.
Ja bych pokracoval s brusnym papirem o zrnitosti 2000 nebo i jemnejsi podle potreby a pak lestici pastu na plasty.Treba res brill na plasty stoji 0.5kg jen 80 kc + - micronplus.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.