Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chtěl jsem si své pomocí připevnit tažné na Felicii 2 kombi.Při montáži bylo zjištěno,že nosník na který je upevněno tažné je ohnutý(trochu připláclý)zrovna na tu stranu kam se přikládá tažné.Mezi ty dva nosníky nenarvu tažné je zapotřebí ho mírně narovnat.Otázka jakým způsobem kromě výměny celého nosníku se to opravuje.Mám se vyvarovat vyříznutí poškozené části a navařit nový?nebo autogenem nahřát a pak kladivo.Finance moc nemám,aby mi to rovnali na stolici(to mi radily v servisu)Děkuji
Mám v plánu zapřáhnout karavan budu na limitu 900kg.Ono to vypadá sice blbě ale není to tak zlý..doufám.Už jsem našel chasníka který tvrdil,že si poradí.Důrazně jsem mu řekl,že mlátit do toho kladivem nebude dobré).Můj tip je to nahřát autogenem,ale mám obavy zda to neshoří).Otázka:Vyřízne-li ten kus který je poškozený a navaří nový-není možné,že to svár nevydrží ten tah?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.