Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Favorit nejede

Od: dejavu* odpovědí: 19 změna:
Při jízdě se přehřívá motor, netáhne, nemá kroutící moment, dává maximálně 2000 ot při zátěži, takže to jede max. 30 do mírného kopce. Se startováním to potíže nemá. Co tomu může být?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A je to obyč karbec.nebo monotronic?

dejavu*
hodnocení

je to karbec super de obyč :-D

Hledal bych teda v palivovým systému-filtr,pumpa,karbec-pokud to začalo až teď při mrazech tinul bych to na vodu v systému.

ar*
hodnocení

2x

U karbce bych tipoval trisky pokud to jde na volnoběh. Rozdělat víčko karbce vyndat trisku a vyčistit a bude to v poho. (zlatý karbce)

doplněno 23.12.09 00:46:

Teď koukám že je problém i s teplotou, to by potom byla závyda v něčem jiném a nebo jsou dvě tan výkon nasvědčuje tomu karbci a trysce na druhé komoře. Začalo to dělat součastně?

dejavu*
hodnocení

Abych řekla pravdu, tak nevím, skoro si tipuji, že ano. No nic, doufám, že aspoň dojedu do servisu, pak dám vědět, co tomu bylo, případně na kterém autovrakovišti parkuji navždy *smich*

kjanik112*
hodnocení

2x

Takhle líně se chová motor, když má malý předstih.Udělejte si znaménko na rozvaděči a pootočte sním a zkuste to.Když tak ho dáte zpátky.

kjanik112*

Teď jsem si teprve všiml, že radíme své kolegyni!

dejavu*
hodnocení

njn, na každého dojde *smich*

dejavu*
hodnocení

Děkuji, vše ozkouším.

verus399
hodnocení

0x

zapalování ,přehřívaní možná termostat nebo nějaký svinstvo v kapalině,těsnění pod hlavou ,nebo mála komprese=podpalený ventyli nebo rozvody

dejavu*
hodnocení

Tak, mechanici stanovili diagnozu, je to prý zapalování. :)

ar*

tak to je velký předstich,

pt®

dejavu, my měli podobný problém u Favorita, ale my měli prasklé těsnění pod hlavou i prasklou hlavu, muž říká že to může být i vadný termostat. Jak jste pochodila v servisu? PT /stařenka/

dejavu*
hodnocení

Nakonec to byl rozdělovač, který už se s námi loučí, takže ho vyčistili a seřídili (6 stovek), ale prý to dlouho nevydrží :-S tak sháním nějakou jinou ojetinu, kde by mi psi nefuněli za krk, byla co nejmenší, ale byl tam zavazadlový prostor, kam se dá dát mříž, abych v něm mohla převážet psy. Někdy, když převážíme víc kusů, aby je neutratili jinam, tak se větší auto hodí, ovšem zas abych kvůli tomu jezdila dodávkou celý rok, to nechci, tak nevím. Taky aby tam byly levné opravy, prostě pro tisíc nároků budu chodit pěšky. :-D

pt®

doufejme, že ta oprava přes zimu vydrží a do jara už seženete něco jiného. Držím palečky, už kvůli těm psíkům. PT /stařenka/:)

dejavu*
hodnocení

Děkuji, jste moc milá, v to já tiše doufám taky, jezdíme rádi na výlety, tak by mi to chybělo, mám ráda hlavně sever republiky a pak východní okraj za Prahou, to máme blízko, mrkněte, je to tam docela fajn http://zkracovatko.cz/bse

raadek*
Dejavu. Tech vasich tisic naroku urcite nejake auto splni. Staci napsat kolik by jste chtela investovat a muzeme zacit vybirat. R.
dejavu*
hodnocení

Protože už tu nemůžu dávat body a je to o něčem jiném, tak jsem otevřela novou otázku na výběr auta, díky. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]