Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se trochu odhlučnit Dacia Sandero?

Od: skolak* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Když jsem to kupoval, neřešil jsem hluk. Možná to bylo nové tišší. Dnes mne to otravuje, motor docela řve a přitom je to ten samý , jako mají starší Renaulti Clia. Dá se něco dělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x

Ano vyměnit to za něco tižšího. Například Citroen C5, Laguna, Talisman, Peugeot 508, BMW řady 5,7 atd.

petan86*
hodnocení

0x

Zdravím, zde je něco o tom popsáno daciaclub.cz/... , osobně bych koupil nějaký samolepicí tlumící materiál ideálně potažen nějakou alu fólií, nařezat a nalepit pod kapotu a prostor mezi řidičem a motorem.

Třeba toto autio.cz/... i když ty 2mm to bude málo.

Popř. Se inspirovat na na webu o auto - HiFi, tam o tom bude popsáno dost.

petan86*

Jinak asi 4 měsíce zpátky jsem převážel kolegovi par desitek km staršího logana. Ten zvuk motoru byl něco mezi sekačkou na trávu a vysavačem, proto se nedivím, že lidi co jsou zvyklí na jiné auta ten zvuk nervuje :-D

au1
hodnocení

0x
no jsem zvedavej co doporuci ti kteri kdyz tu vidi dotaz na koupi auta cpou dotycnymu hned Daciu, ikdyz da tazatel na vyber tri uplne jiny auta :)

ewymiwinid
hodnocení

0x

Největší a nejlevnější utlumení auta uděláš tak , že ho prodáš a koupíš tišší.

Vlastní zkušenost.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

sice ne dacii ale ja tlumil auto silentcoatem a gladenem, akorat ja tlumil komplet vcetne podlahy, dveri, kufru , tobe bude stacit vytlumit stenu mezi motorem a kabinou a kapotu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]