Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kabely v autě k zadní kameře

Od: zena* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Pořídila jsem si kameru do auta, která má i zadní. Máte někdo a poradili byste mi kudy mám táhnout kabely k zadní kameře? Díky žena

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží i na typu auta (sedan, hatchback, combi, kabrio apod.).

Obecně buď prahem, vytáhnout do kufru a pak pokračovat do místa, kde je kamera. Druhá, asi i jednodušší možnost, je předním sloupkem do střechy, protáhnout dozadu a zadním sloupkem dolů do kufru, pak ke kameře. Sundavání obložení sloupku a protažení střechou je obvykle jednodušší, než tažení kabelu prahem.

mathew
hodnocení

0x

Nejjednodušší je prostě po zemi k místu určení. Pokud se ovšem nudíte tak můžete rozebrat půl auta a kabel někam schovat

hodnocení

0x

Predpokladam, ze kabel od zadni makery ma vest ke kamere predni, ktera bude umistena nekde na celnim skle, blizko strechy. Nepredpokladam kabriolet.

Nejjednodusi pak je kablik nasoukat pod tapicirung strechy. Vsude po okrajich, kdyz se podivate tento tapicirung navazuje bud vpredu na sklo, nebo na boku na dalsi listy, plastove kryty, gumy podel dveri a pod. Neni problem toto mirne postupne odchlipnout a kablik tam po cele delce, napr. kolem spolujezdce nacpat. Pritom neni potreba nic rozebirat. Prace na pet minut.

hodnocení

0x
Ja to u bratra táhl vpředu pod stropnicí nad čelním sklem kolem pravýho sloupku schovat do stropnice nade dveřma spolujezdce a zadníma dveřma za spolujezdcem pak kolem žadního pravýho sloupku až k mìstu kde je prúchodka do pátých dveří
Tou sem to protáhl a natáh to dveřma a pod plastem až k zadnímu oknu

zena*
hodnocení

0x

Ano, to jsem zapomněla dopsat. Jedná se o combik a zadní kamera se propojuje s přední je teda potřeba to táhnout někudy vrchem, ale zase nechci aby byli kabely v autě moc vidět. Kdybych to tedy táhla pod střechou, myslíte, že to zvládnu sama, nebo mi to můžou udělat i někde v servisu? Díky

matesj
V servisu vám udělají vše,co si vymyslíte a zaplatíte...se zadní kamerou tak půl dne práce,což bude 2.000 bez daně a více...
A hlavně,aby na vás měli "čas".

komar
hodnocení

0x

Záleží na šikovnosti. Jestli to chceš mít pěkně a hlavně dobře udělané tak bych to radši hodil do servisu. Nebo co je to za kameru?

zena*
hodnocení

0x

2tisíce? :O to je strašná raketa. To asi zkusím sama radši :). Kamera je to od truecam A6.

komar
hodnocení

0x

Nojo, nic není zadarmo. To bych zkusil poprosit možná nejdřív nějakého šikovného kamaráda. A kamera ok? Jaký je obraz ze zadní kamery?

zena*
hodnocení

0x

Tak jsem to nakonec zkusila odvézt kamarádovi a ten to zvládnul. Mám ji tam teprve dva dny, na nějaké videa jsem koukala jen tak pro zajímavost a vypadají dobře i z té zadní.

komar
hodnocení

0x

Děkuju, slyšel jsem, že z té zadní bývají horší tak jen ze zvědavosti ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]