Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psi v autě, přeprava psů ,

Od: jakubkoper odpovědí: 7 změna:

Dorbý den, chci se zeptat jestli je možné v autě převážet 3 psy a 3 osoby včetně řidiče + nějaké zavazadla, nikde se nemohu dočíst jak to je, děkuji moc :))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicky
hodnocení

2x

Proč ne? Když nepřekročíte dovolené zatížení.

jakubkoper
hodnocení

děkuji moc :)

hodnocení

2x

Myslím, že psi musíte mít v oddělené prostoru (vzadu v kufru) a/nebo je mít připoutané. Aspoň já mám bezpečnostní spojku, kterou připoutám psa (mám na něj postroj, ale to snad nemusí být) k autopásu.

koperjakub
2 budou v kufru zapnutí a jeden zapnutý vzadu se spolujezdcem a nějaké batohy

No tak to je v pohodě :).

hodnocení

0x

Předpis stanový, že osoby musí být připoutané, zvířata zabezpečena, aby nemohli nikoho ohrozit. Již žádný předpis nestanový, jak mají být pejskové zabezpečeni.Malý pes třeba v kleci, velký v ohradce.

au1
hodnocení

0x

pes by měl stačit připásanej, máme malýho vořecha, jezdí v autě na zadních sedadlech, v postroji a připoutanej, aby nemohl hupsnout dopředu. Už nás stavěli policajti, koukali jestli je pes zabezpečenej, a povidali, že v pořádku :)
jedná se o tohle: ene-bene.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]