Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat ohledně DEPOZITU. Jak dlouho může být motorka v depozitu(bez reakce)?
Slyšel jsem, že rok a další půlrok automaticky bez nahlášení.
Hrozí nějaká sankce, když to překročí rok a nenahlásím pokračování?
Osvěťte mi to někdo. Děkuji
Klidně i 10 let, nic se nestane, ale asi si slyšel i něco jiného. Spoustu řidičů má vozidla v depozitu mnoho let a nic se jim nestalo,
Zákon říká na rok a pak prodloužení o půl roku. Ale nikdo již neřekl kolikrát půl roku, takže neomezeně. Nikdo tě nedonutí zprovoznit motorku a vyzvednout ji z depozita
To jsem chtěl slyšet.
Před měsícem jsem moto koupil je v polopřevodu a ještě v depozitu.. a v únoru tam bude rok. Takže počkám na počasí březen-duben a pak ji na sebe převedu a nechám si dát nové spz.
Díky
Pripojim dotaz a zkusenost sem, treba se to bude nekomu hodit
Dnes mi urednice zase zvedla adrenalin, potreboval jsem provest 3 ukony - vymaz LPG, odhlasku na noveho majitele a vyjmuti z depozitu.
Nejdriv mela problem s tim, ze zapis zmen nejde delat, pokud je auto v depozitu - je to pravda? Dostal jsem ji logickym usudkem, ze teda to muze nejdriv vyjmout z depozitu a pak ty zmeny udelat, to me zpr.ala jak haranta, ze jsem to napsal obracene a ocislovala si to odspoda...
Pak si vsimla, ze razitko na demontazi LPG bylo nekdy v kvetnu, kdy uz bylo auto v depozitu, a zacla vyhrozovat astronomickou pokutou, ze se nesmi na aute v depozitu delat zadne zmeny - to je taky pravda? (kdyby vedela, ze to razitko jeste neuschlo, LPG uz jezdi rok v jinem aute a navic jsem to demontoval sam, tak ji pupinky dosmrti nezmizi )
Nakonec se zklidnila a dal to probehlo bez problemu, auto uz ma stastny kupes se vsim... Je to vubec mozne, takovy pristup?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.