Nejste přihlášen/a.
lépe zaslepit, propojením vznikne "zkrat"malého okruhu motor/motor a mohlo by se to za vypjatých situací nedochlazovat.
napsal jsem to blbě, topení je napojené v malém okruhu, ale je to jen odbočka, která jde uzavřít, když je topení vypnuté, je to taky uzavřené. Malý okruh je výstup vody z motoru na termostat a ten to podle teploty pošle vychladit do chladiče, nebo zpět do motoru.
Mám takto "odstraněné topení na autě už víc jak rok a nic se neděje jen pokud bych chtěl "zatopit" tak bude stále foukat studený.jenže já to mám z důvodu že daný součást je téměř nesehnatelná-dvojhadice vstupu do topení,a navíc zatím je autí vyřazené a dál?asi půjde částečně jako dárce dílů a zbytek trvale vyřadit! Hadice jsem na vhodném místě uřízl a spojil dvěma Cu kolínky skrze cirkulaci kapaliny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.