Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění topení

Od: service odpovědí: 10 změna:
Zdarec borci.. jde propojit okruh když odmontuju topení? Chci dělat tlaky káru a nepotřebných věci leťí ven

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Proč by to nešlo.
A cože to vlastně děláš?
service
hodnocení

Sory, rally káru ..
matesj
Sorry,ale budou se ti mlžit okna...tedy,když bude pršet a jiné počasí než slunečno(22-35℃;)...a v mínusových teplotách jezdit rally nebudeš?

hodnocení

0x
Jasně, místo topení jen propojit hadicí.

hodnocení

0x

Díry -vývody od topení nemusíte ani propojovat můžete je zaslepit

doplněno 18.07.18 19:01:

Ale topení tam není na chlazení ale naopak.I když to trochu ochlazuje,navíc ta cca půlmetrvá hadička vám nic neochladí.Na chlazení tam snad máte chladič*sok*

tqzzd
hodnocení

0x

lépe zaslepit, propojením vznikne "zkrat"malého okruhu motor/motor a mohlo by se to za vypjatých situací nedochlazovat.

service
hodnocení

No dobře, ale je to okruh a když se to zaslepí tak voda nebude kolovat a ani potom chladit...
tqzzd

napsal jsem to blbě, topení je napojené v malém okruhu, ale je to jen odbočka, která jde uzavřít, když je topení vypnuté, je to taky uzavřené. Malý okruh je výstup vody z motoru na termostat a ten to podle teploty pošle vychladit do chladiče, nebo zpět do motoru.

Nevím jak ve kterém autě ale co jsem měl tak se topení jako takové u žádného nezavíralo,tzn.kapalina vždy cirkulovala skrz radiátor (výměník)topení! Uzavíral se pouze průchod vzduchu přes výměník !

hodnocení

0x

Mám takto "odstraněné topení na autě už víc jak rok a nic se neděje jen pokud bych chtěl "zatopit" tak bude stále foukat studený.jenže já to mám z důvodu že daný součást je téměř nesehnatelná-dvojhadice vstupu do topení,a navíc zatím je autí vyřazené a dál?asi půjde částečně jako dárce dílů a zbytek trvale vyřadit! Hadice jsem na vhodném místě uřízl a spojil dvěma Cu kolínky skrze cirkulaci kapaliny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]