Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hučení od motoru

Od: ksica odpovědí: 5 změna:

škoda octavia 1,6tdi 2014 hučení se nejvíce projevuje při čtvrtem rychlostním stupni 80km/h 2000 otaček ale hučí u všech rychlostních stupnu.Při jízdě sešlapnu spojku jen tak aby otačky klesly na volnoběh, hučeni nepřestane, přestane to hučet u uplneho seslapnutí spojky. Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kolik máte najeto? Zřejmě spojkové ložisko.

asd1
hodnocení

2x

Ložisko v převodovce..

ksica
hodnocení

Všechny ložiska v převodovce jsou také vyměněny. Na této verzi se všichni shodly tak jsem nechal vyměnit ložiska v převodovce. jakmile byla převodovka dole upozornily mne na sjetou lamelu spojky kterou jsem nechal také vyměnit. Auto hučí pořád stejně.

ksica
hodnocení

Najeto 110 000km a lamela je nova.

jenda345
hodnocení

0x
Ahoj, prisel jsi na zavadu, mam to obdobne, na lehky plyn huceni, spojka komplet nova a prevodovka zkontrolovana a vymeneny olej, diky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]