Nejste přihlášen/a.
hned s koupí auta jsem je sundal...jsou to zmetky..zničil se mi tisicihran a v servisu to oddělal jak kdyby se nechumelilo...netrvalo mu to o nic dýl než běžný šroub
a dělal u toho aspoň kravál? kdyby mi chtěl někdo očesat auto v noci, tak by ho třeba vyplašilo že sundávání bezpečnostních šroubů je hlučný a mohlo by vzbudit pozornost okolí
Tak já jsem už měl několik aut s pojistnými šrouby, aktuálně mám na SantaFe šrouby z Finalu
na služebním Partnerovi jsou něco na tenhle způsob
Co se týče zabezpečení proti krádeži - u Hyundai jsou ty šrouby hrozně hluboko, díra je tak akorát velká na Gola ořech, takže z boku ten šroub nějakým hasákem není šance chytit, odvrtat ty šrouby je taky docela oříšek - je to nějaký kalený, či co.
Ale při provozu auta ani při výměně kol mě ty šrouby nějak nepřekáží, nevím, proč mají někteří vůči nim averzi, pokud člověk není bordelář a neztratí tu hlavici tak není přece problém. Šroub jako každý jiný, pravda zažil jsem estrádu, kdy kolega strávil v servisu kvůli tomu asi půlden, anžto mu šrouby přirezly - nejen ty pojistné . Do té doby nám držel přednášky, že se kolové šrouby nemažou, pak - kupodivu- změnil názor
Spíš než aktivní je asi přesnější termín pako. Strhnout se to zcela jistě dá, stejně jako dokážete urvat i normální šroub.
jj, stejně jako servis jsou zloději dobře vybaveni - nemá to vůbec smysl pořizovat. Nejhorší jsou pak situace, kdy člověk s defektem nemůže najít adaptér ... to je na mašli.
Měl jsem je na jednom autě asi cestu od koupi domů - hned jsem měnil!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.