Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesviti kontrolky nejde startovat ani pres ka

Od: kilometr78* odpovědí: 7 změna:
Zdravim, stala se mi neprijemna situace, kdyz jsem sundal tapiciru na dverich a vypojil konektor na repraku. Vse jsem po ukonceni zastrcil jak se ma co se tyce cidel a nic skripleho atd. Pri praci jsem mel pootoceny klicek do prvni polohy a pusteny radio. Po chvilce jsem sel na druhe dvere a ze sundam tapiciru na dverich. Zacalo mi auto pipat, vyndal jsem klicek znova zasunul a zacali mi blikat vsechny kontrolky i svetla a cvakat neco.. opakovane jsem vytahoval klicek a zkousel zamykat, otvirat centralem a pak klic dal do polohy jestli to prestane a nic. Pak jsem vypojil baterku asi na hodinku jestli se nejak resetuje. Po zapojeni baterky se mi uz nerozsvitily kontrolky vubec.. A ani nic necvaka, nechal jsem dobit, protoze mela 8.8... po dobiti mi svitila jen palubovka ze mam rozsvicena svetla a blikali mi vystrazny. Zkousel jsem jinou baterii od kamarada z auta a nic. Sviti mi jen svetla a central. Na pojistky jsem koukal, vsechny po jedny kontroloval a nic. Vse v poradku. Zkusil jsem i kostru a porad to same. Poradi nekdo prosim?
Celkem 1 zázna

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A znacka a typ auta je tajny?

mathew

To jsem zvědav zda vám to k něčemu pomůže;)

Myslím si, že pomůže! Různé modely aut mají i řešený způsob ovládání .Kdybych věděl co je to za model, tak bych se třeba podíval do dokumentace..Jinak mi připadá, že pokud je pravda co tazatel píše, tak současná závada by s tazatelovou činností neměla asi souviset..Třeba nám pak pro zkušenost autor otázky sdělí jak to dopadlo. .
Myslím si, že pomůže! Různé modely aut mají i řešený způsob ovládání .Kdybych věděl co je to za model, tak bych se třeba podíval do dokumentace..Jinak mi připadá, že pokud je pravda co tazatel píše, tak současná závada by s tazatelovou činností neměla asi souviset..Třeba nám pak pro zkušenost autor otázky sdělí jak to dopadlo. .A ještě by mě zajímsla teorie, že relé hřeje.,to je třeba jakou má teplotu..

kilometr78*
hodnocení

Škoda octavia RS 2.0 Tdi 2007 facelift 125kw
doplněno 16.07.18 19:00: Koukal jsem teď na relatka pod volantem na pravo a juedno rele se prehriva a kdyz jsem vytahoval a pockal az vychladne zkousel jsem jine to same od jinud a taky se tam prehrivalo a pri vlozeni cvaka.. Mel jsem pootoceny klic jestli by se mi treba rozsvitili kontrolky, ale nerozsvitili
Nesviti kontrolky nejde startovat ani pres ka
Nesviti kontrolky nejde startovat ani pres ka #2
Nesviti kontrolky nejde startovat ani pres ka #3

mathew
hodnocení

0x

Diagnostika udělat jde nebo je taky mrtvá? V lepším případě někde upadl nebo shořel drát v horším řídící jednotka...

kilometr78*
hodnocení

Zitra ma prijit chlapek s diagnostikou tak uvidim co mi povi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]