Zdravim, stala se mi neprijemna situace, kdyz jsem sundal tapiciru na dverich a vypojil konektor na repraku. Vse jsem po ukonceni zastrcil jak se ma co se tyce cidel a nic skripleho atd. Pri praci jsem mel pootoceny klicek do prvni polohy a pusteny radio. Po chvilce jsem sel na druhe dvere a ze sundam tapiciru na dverich. Zacalo mi auto pipat, vyndal jsem klicek znova zasunul a zacali mi blikat vsechny kontrolky i svetla a cvakat neco.. opakovane jsem vytahoval klicek a zkousel zamykat, otvirat centralem a pak klic dal do polohy jestli to prestane a nic. Pak jsem vypojil baterku asi na hodinku jestli se nejak resetuje. Po zapojeni baterky se mi uz nerozsvitily kontrolky vubec.. A ani nic necvaka, nechal jsem dobit, protoze mela 8.8... po dobiti mi svitila jen palubovka ze mam rozsvicena svetla a blikali mi vystrazny. Zkousel jsem jinou baterii od kamarada z auta a nic. Sviti mi jen svetla a central. Na pojistky jsem koukal, vsechny po jedny kontroloval a nic. Vse v poradku. Zkusil jsem i kostru a porad to same. Poradi nekdo prosim? Celkem 1 zázna
Myslím si, že pomůže! Různé modely aut mají i řešený způsob ovládání .Kdybych věděl co je to za model, tak bych se třeba podíval do dokumentace..Jinak mi připadá, že pokud je pravda co tazatel píše, tak současná závada by s tazatelovou činností neměla asi souviset..Třeba nám pak pro zkušenost autor otázky sdělí jak to dopadlo. .
Myslím si, že pomůže! Různé modely aut mají i řešený způsob ovládání .Kdybych věděl co je to za model, tak bych se třeba podíval do dokumentace..Jinak mi připadá, že pokud je pravda co tazatel píše, tak současná závada by s tazatelovou činností neměla asi souviset..Třeba nám pak pro zkušenost autor otázky sdělí jak to dopadlo. .A ještě by mě zajímsla teorie, že relé hřeje.,to je třeba jakou má teplotu..
Škoda octavia RS 2.0 Tdi 2007 facelift 125kw doplněno 16.07.18 19:00: Koukal jsem teď na relatka pod volantem na pravo a juedno rele se prehriva a kdyz jsem vytahoval a pockal az vychladne zkousel jsem jine to same od jinud a taky se tam prehrivalo a pri vlozeni cvaka.. Mel jsem pootoceny klic jestli by se mi treba rozsvitili kontrolky, ale nerozsvitili
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.