Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hukot predninapravy

Od: das odpovědí: 3 změna:
Při jízdě lze slyšet z paredni nápravy vpravo prerusovay hukot, nejvíce ho slyším na hladké rovné silnici nad 70km/h, při vyšších rychlostech až bubnování. Ještě zkusím prohodit kolo jestli to neni pneumatikou, spíš ale bude problém někde jinde. Nemůže se jednat i o poloosu, vnitřní kloub? Možná i spojitost že svítí ABS (snimac s kabelem) a zrovna u kola, kde jdou ty zvuky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hlavně nejezděte do servisu, tam by vám to mohli říct přesně :(

Opravdu je to přední náprava? Já tvrdil "hučí mi LZ ložisko" a bylo to PP... Ale podle popisu to může být pneu, brzdy, kloub, ale i něco jiného

doplněno 16.07.18 14:59:

dovolím si upozornit, že kola drží auto na silnici. Pokud máte takový problém, může to být třeba prdlá vnitřní kostra. Tato pneu vám pak prdne během jízdy... a jelikož o tom problému víte, budete do smrti vzpomínat, jak jste zabil maminku před zraky hrajících se dětí.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

v tomhle pripade bych snad zacal timhle

carodejnice.com/...

das
hodnocení

Provedl jsem zatím nejjednodušší krok a šupl tam na projížďku na 20km náhradní kolo letní místo ježdenych zimáků a ten problém sem nezaznamenal, tak to vypadá nejspíš na tu gumu, kolo. Před zimou to vyřeším, půjdou tam nové pneu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]