Nejste přihlášen/a.
Kolegové,mám dotaz . Je nějaký postih (pokuta )pokud jsem zapomněl a v termínu do 12měsíců neprodloužil se sdělením kde a co se vozidlem děje,či nevyzvednutím vozidla z vyřazení?
Díky.p.Milane. našel jsem ale ne postih, tak snad až se tam dostanu nebudou chtít těch padesát za opožděné doložení skutečností!
Tak ještě jednou-dnes jsem to stihnul.Na úřadu jen TŘI osoby (já ta třetí ) Za 10minut hotovo,ani jsem nestačil vypsat žádost-vypsal jsem až uvnitř.Úřednice na to že jsem přišel dlouho - nic se něděje,hlavně že jste nepřišel za půl roku! Jo a ještě, toto se již neplatí a je vyřazeno na dobu neurčitou.
Ještě jedno doplnění-v pátek tj.4.1.2019 jsem opět jednal skrze vyřazení (jiného než skrze které jsem se tu ptal!) (+ současně i vyjmutí)z provozu a opět jsem se ptal na lhůty!
Auto se vyřadí-do roka je nutnost doložit kde,co a jak se děje s předmětným vozidlem-další povinnost ja pak,bez časové lhůty,auto dát do provozu nebo na ekoprotokol učinit zánik vozidla!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.