Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyřazení vozidla z provozu

Od: diesel® odpovědí: 6 změna:

Kolegové,mám dotaz . Je nějaký postih (pokuta )pokud jsem zapomněl a v termínu do 12měsíců neprodloužil se sdělením kde a co se vozidlem děje,či nevyzvednutím vozidla z vyřazení?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

tuším že ano, přesně to ví xenofob a zákon 56/2001.

jdu hledat.

tak to je ranec až 50.000.

hodnocení

Díky.p.Milane. našel jsem ale ne postih, tak snad až se tam dostanu nebudou chtít těch padesát za opožděné doložení skutečností!

hodnocení

Našel jsem i případný postih no snad těch 6 dnů nebude tak horké!

hodnocení

Tak ještě jednou-dnes jsem to stihnul.Na úřadu jen TŘI osoby (já ta třetí ) Za 10minut hotovo,ani jsem nestačil vypsat žádost-vypsal jsem až uvnitř.Úřednice na to že jsem přišel dlouho - nic se něděje,hlavně že jste nepřišel za půl roku! Jo a ještě, toto se již neplatí a je vyřazeno na dobu neurčitou.

A pak že jsou úředníci nepříjemní.

Blahopřeji.

hodnocení

Ještě jedno doplnění-v pátek tj.4.1.2019 jsem opět jednal skrze vyřazení (jiného než skrze které jsem se tu ptal!) (+ současně i vyjmutí)z provozu a opět jsem se ptal na lhůty!
Auto se vyřadí-do roka je nutnost doložit kde,co a jak se děje s předmětným vozidlem-další povinnost ja pak,bez časové lhůty,auto dát do provozu nebo na ekoprotokol učinit zánik vozidla!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]