Ahojte,bydlím se svojí přítelkyní už nejakej pátek a přemýšlím o první koupi auta, aby v nem mohla jezdit i ona, proto chci něco menšího, nějaký hetchback 1.2,1.4, tgdi, nejaky pěkný autičko na občasné výlety, ale hlavně do města. Počítám že najedu kolem 15-možná 20.000 km ročně. Zajímá mne tedy jestli benzín nebo už radši naftu,bohužel autům noc nerozumím a proto me zajímá, i životnost nového auta do 250tisíc a životnost ojetého auta do 250 tisíc. Chtel bych aby nám těch 7let aspoň posloužilo. Momentálně se dívám na skoda fabii, hyundai i20, i10,kia rio. Něco v téhle skupině vozidel, ale potřeboval bych větší přehled ohledně ceny/kvality vozu
V rodině máme jeden Hyundai Getz 1.1 a za deset let s ním nebyl jediný problém. Myslím si že ty Hyundaie jsou poměrně kvalitní auta.
Já osobně bych do něj ale nešel ale to jen proto že mě moc neberou vzhledově.
A když ojeté tak třeba Fabia/Octavia(to je ale asi pro vás velké) 1.9 TDI,nebo Saab 9-3. Saaby mám rád, jsou spolehlivý a hlavně pěkny, jak zvenku tak uvnitř.
rizzlah*
Korejci dělají dobré auta
Známej měl jak Hyundai, tak Kiu a nemůže si vynachválit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.