Koupil jsem auto a zjistil jsem ze je tam vetsi hladina oleje protoze je ulomena merka oleje. Doma to dam do kupy. A otazka zni muze to nejak nebo neco znicit v motoru? Predem dekuji za kazdou odpoved.
No myslim si ze asi o litr. Auto mam od vcera tak jak prijedu domu hned to vysaju na spravnou hladinu. Jen se mi jednalo o to jestli kdyz ted pojedu domu se to nejak nemuze znicit. Mam to 25 km.
Upusťte nebo odsajte olej na správnou hladinu. Při vysoké hladině by se mohla klika začít brodit v oleji, což přináší zvýšené namáhání, snížený výkon a v při katastrofickém scénáři může vést až k destrukci motoru.
tod
Az prijedu domu hned to udelam mockrat dekuji za odpoved. A podle me tam bude asi tak o litr oleje vic auto mam od vcerejska a nevim jak dlouho na to predchozi majitel jezdil tak doufám ze to ten motor vydrzi.
Bud to těch 25km přežije, když to tak nejspíš do ted jezdilo a nebo to bude posledních 25km. Já bych to ani nekoupil, ale jsou to vaše prachy a případné problémy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.