Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, musím odpojovat autobaterii v autě když chci na výfuku zavařit malou díru, chci vařit Co2.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
0x
Kdysi mi na naftové Ibize 1,7D vařil výfuk klasicky-elektrodou- automechani který byl zaměstnán v autor.servisu,soukromě u něj v dílně-garáži.Když jsem se na toto ptal co vše odpojit (myslel jsem altik a AKB)-jeho odpověď? NIC,ani v servisu to neděláme ! Posléze když mi kamarád opravoval výfuk (několikrat a dalším známým také) nikdy nic neodpojoval a nic se neposerýnkovalo!
0x
Pokud lze, tak jí odpoj.Už jsem se setkal s tím, že odešla ŘJ motoru a ŘJ komfortu a to velmi jednoduše. ... .- pól z baterie byl na karosérií ukostřen slaněným vodičem cca 25 mm2, ale z neznámých důvodů (nepohyblivý) byl v jednom místě tak zeslaben, že z něho bylo jen pár drátků.Nevhodným umístěním kostry sv. na karoserii a nešťastným klepnutím kleští došlo v obvodu k přepálení těch pár drátků a bylo to tak (kdyby sis to nakreslil) jako když zapojíš dva zdroje do serie.Sv. má řádově 50V.Kdyby tehdy to přizemnění nebylo zeslabené a neuhořelo pro to, tak by se nic nestalo. .. Je to vše o náhodě
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]