Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem si postavit něco jako buginu a do ní jsem chtěl dát motor z Favorita, akorát nevím, co všechno je zapotřebí, aby motor fungoval správně. Potřebuji poradit nebo bych rád, abyste mi napsali, co všechno je potřeba k motoru, aby fungoval jako v normálním autě. Děkuji.
Máš štěstí, motor z favorita je jeden z posledních posledních motorů, které nepotřebují žádnou elektroniku, tedy pokud to je motor s karburátorem bez s vstřikováním. Pak ti stačí motor s elektronickám zapalováním, maximálně s elektrickým dopravním palivovým čerpadlem a nic jiného k tomu nepotřebuješ.
Chladit ho pochopitelně musíš, ale chladič není součást motoru. Takže tam můžeš dát jakýkoli.
Aleši, vyprdni se na breaka, jenom prudí a prd poradí.
chceš něco stavět, ale nemáš vůbec ponětí o fungování auta...víš něco o zavěšení, brzdách, řízení atd.?...dovedeš navrhnout rám, uchycení náprav, motoru a převodovky.Dovedeš svařovat?Víš jakej materiál použít?Zvládneš třeba zapojit světla?Víš jak a kam umístit nádrž, výfuk, sání, baterku atd.?...motor je úplně to poslední...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.