Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam dát starou autobaterii?

Od: tamaraau* odpovědí: 7 změna:

Budu do auta kupovat novou baterku, vyměním si ji sama. Kam mohu dát tu starou? Je nějaké místo nebo to musím vnutit v autodílech někomu? Díky, nechci dělat jedovatý odpad divoký.

Tamara

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wroclav*
hodnocení

3x

Pokud budete kupovat baterii u seriozního prodejce vezme od vás baterii starou.

hodnocení

2x

Tamaro, nevím odkud jste, ale dejte jí do sběrných surovin, za kilo dávají 9 Kč!

tamaraau*
hodnocení

Juj, mezitím jsem to taky našla, třeba tu: kovosrot-vykup.cz/...

Díky

Měl jsem podobný problém oddaloval jsem ho, až firmy Jarý nabízela 8Kč, a za týden, když jsem dojel bylo 9.

lidka*
hodnocení

1x

Tamaro, v případě, že by se vám nevyplatilo vozit autobaterii do sběrny, pokud ji nemáte přímo v místě bydliště, tak by vám ji měli vzít i ve sběrném dvoře. Ty jsou dneska už v každé větší obci nebo městě. Občas také mívám ve schránce upozornění, že přijedou vykupovat staré autobaterie - takže funguje i mobilní sběr. Bohužel nepamatuji, bylo to za ne moc vysokou částku. *hej*

Liduško, máš jako vždy pravdu, jezdí po vesnici i malý vykupovači baterek. Ty mě přivedli na myšlenku dát baterku do sběru. Nabídli mi 5Kč za kilo, tak jsem řekl že jim jí dám, ale pak jsem si to rozmyslel a dovezl do sběrny sám. Za 9Kč.

Hezké svátky.

honzaj*
hodnocení

1x

Každý prodejce autobaterií je ze zákona povinen odebrat starou baterii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]