Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dání blinkru - rozsvítí se dálková

Od: juta odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám takový problém, že když vlezu v létě do rozpálenýho auta, když je třeba více jak 25 stupňů, tak normálně zapnu světla a když jedu a hodím blinkr doprava, tak se mi s tím rozsvítí i dálková světla a když blinkr vypnu, tak někdy se mi dálková vypnou taky a někdy zůstanou svítit, podle toho jak moc je auto zahřáté, když je venku hic, tak mi svítí dálková dokud je nevypnu klasicky. Takhle mi to blbne třeba čtvrt hodiny, než se v autě trochu ochladí. Dělá mi to pouze když dám blinkr doprava a jen když je v autě dusno a venku teplo. Mám Peugeota 206.

Nevíte v čem by mohl být problém a kolik by případně stála oprava? Děkuji za odpověďi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Řek bych že je v háji páčka blinkrú nekdy to de rozebrat očistit a napružit opálený kontakty a složit

Taky to může dělat špatná kostra.

olinl
hodnocení

0x
Podobně to měly Škodovky Favority, akorát celoročně-špatná koncepce výroby sdruženého přepínače.

hodnocení

0x
Častá závada com2000. V Kladně je nějaký pán co to opravuje na počkání. Bohužel je moc daleko. Já zkusím jednoho doporučeného z Olomouce. S airbagem a dalšími ovladači pod volantem je to doma nebezpečná oprava... Střílí tam pružinky a nemusíte to složit.

některé páčky nejdou ani amatersky opravovat, je to na jedno použití, nicméně mám zkušenost, že podomácku opravené přepínače a páčky (vůbec jako opravované) to stejně moc nevydrží...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]