Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datum na oknech nového vozu

Od: simsam* odpovědí: 6 změna:

Poradí mi někdo,jak je možné, že u úplně nového vozu mám tři okýnka s datumem 2017 a dvě s datumem 2018? Koupeno v červnu 2018.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Že by skladové zásoby;)

doplněno 01.07.18 19:21:

simsam: oni třeba dělali v prosinci 2017 levé a přední a v lednu 2018 pravé a zadní-neřešte to

doplněno 01.07.18 19:25:

Jo a s tím prodejem: když budu dnes kupovat auto vyrobené v roce 2010 tak mě nebude divné okno z roku 2009 ale třeba 2015 .Chápete?

simsam*
hodnocení

Já bych chápala na sklad,kdyby všechny okna měly 2017. Ale proč jsou dvě 2018? Kdybych jednou chtěla auto prodat nenapadne kupujícího logicky, že byly okna měněny?

jurajjuraj*
hodnocení

1x

delaji na sklad, bezna vec

hodnocení

1x

Vítew co je divné? Mám služební feldu ,první regiostrace a rv 1997 ale na dvou či třech sklech je 1995! Prostě to neřeším ani na svých třech autech natož na služebáku a u srdce-je mi to úplně jedno .Víte jak je jednoduché sklo na utě rozbít?!

matesj
hodnocení

0x
Běžná věc,myslíš si,že všechna auta prodané 2018 musejí mít na sklech 2018...?Mohli být škráblé a dodatečně měněné...chceš do podrobna popsat,co se děje s autem od vyjetí z linky...?...kolikrát se vrátí na repas,skrz něco...
Ale spíše to vidím na náhodu.

simsam*
hodnocení

Ok,díky všem,už to neřesim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]