Nejste přihlášen/a.
Mám syna vozíčkáře, a občas by jsme někam rádi vyrazili na výlet s možností přespat v autě. Syn leží na zadních 3sedačkách a ještě bych se k němu nějak do auta potřebovala vmáčknout já-matka. Bohužel máme v kufru vždy invalidní vozíček či kočár a nějakou tu bagáž. A tak jsme částečně omezeni prostorem, který můžeme využít pro přespání. Prosím, poraďte jak na to. Děkujeme Pražákovi
Za + 60k může vyměnit auto za dodávku se zvýšenou postelí a mít pohodlíčko. Nebo hodněkrát spát v penzionech Dokker 2+1 spaní + kočár bude problém... Rovnou zvýšenou plochu na spaní, pod ní bagáž a kočát házet na střechu pod plachtu...
Zatím děkujem za rady, bohužel ani jedna není pro nás dobrým řešením. V prvním případě cena a lezení požebříku je vyloučeno a v druhém - už jste někdy nakládal na střechu těžký invalidní kočár pro dospěláče? Nejsem žádná souchotinka, ale jsem ráda, když ho naložím do kufru, a bohužel Rambo nejsem. No nic, třeba se časem najde nějaké schůdné řešení. Nevzdáváme to! Díky Pražáci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.