Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Egr ventil ford max porucha?

Od: charger® odpovědí: 6 změna:

Ahoj

Auto se nám házelo do nouzáku a rozsvítila se kontrolka motoru . napíchly jsme to na diagnostiku a napsalo to EGR ventil . takže se koupil novy EGR ventil dokonce jsme vyměnily i palivový filtr . smazala se chyba a po hodině cesty zae se rozsvítila kontrolka a na diagnostice zase EGR ventil ale ten je ted už nový . co myslíte , že stim muze byt? měli jste někdo stejny problem? je to ford s max 2007

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U některých verzí nejen FORDU se také musí EGR ventil přes diagnostiku přizpůsobit...

break
hodnocení

0x

krásně by na tom světě bylo, kdyby bylo aspoń jasný o jakej motor jde...budu hádat.Je to 1.6 TDCI?...tak existuje opravná sada na konektor...

hodnocení

:D :D sorry . je to 2.0 tdi

break

tak ještě to může bejt ventil chlazení EGR ventilu.Ten by ale vypsala diagnostika, nicméně zkontrolovat dráty k EGR.Ale klidně novej díl může být vadnej, už se mi to párkrát stalo...

Co hlásí diagnostika?

hodnocení

diagnostika psala něco , že EGR ventil a , že se to nemůže nějak se synchronizovat ten EGR stim . . ale týpek neměl čas. tak to tam povezem příští týden ale taky řikal , že by to mohl být nejaky kabel u toho . že se to musi projet s napíchlou diagnostikou .

Já třeba taky měl auto v nouzáku ale stalo se mi to v zimě. vyměnil se naftovy filtr a bylo po problému . proto jsme zkusily měnit i ten filtr . ale já si taky myslim , že to je tim kabelem nejakym . ale je to divny. vymaze se chyba pul hodky jedeš v pohode a pak t spadne do nouzáku .

break

u těhle motorů stačí vyměnit, vymazat a funguje...Ještě bych kouknul jestli není poškozená trubka od EGRu a ta elektrika, no...

Že se po nějaký době rozsvítí a padne do nouzáku je normální, když je tam chyba.

Paliváč EGR neřeší, nicméně človšk tím niz nezkazí, když se vymění...A u tohodle motoru je to otázka 5 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]