Nejste přihlášen/a.
Nejsem odborník na sportovní auta v ceně 1,5mil Kč..
Ale v této kategorii (a i v kategorii podstatně nižší) bych se asi neptal na webu, ale šel si hezky obejít více značek..a chtěl se v tom autě svézt.
Ford Mustang je hezký..o to nic. Osobně se mi líbí např. i Honda Civic Type R GT, Renault Alpine A110..atd. Mustanga má dnes snad každý
Osobně jsem za Mustanga, přestože to není úplně až tak sporťák. Atmosferický osmiválec mi velice lahodí a i v zatáčkách to není tak špatné. Osobně bych bral nový model, ale zase doprodej staršího je dost lákavý vzhledem k bezkonkurenční ceně. Pokud nový, bral bych bez rozmýšlení EU verzi v manuálu, pokud starší, nejspíš bych sáhl po americe, jelikož evropská verze měla nějaké kompromisy. No a jako druhá varianta je snad jediné novodobé BMW, které mě po e39 a e46 zaujalo - M2. Pokud bych se měl rozhodnout, asi bych sáhl po Mustangu. Jediné, co by mě asi trochu hryzalo je to, že díky té nízké ceně předfaceliftu se jich vyrojilo nějak moc a třeba na nedalekém sídlišti (proč asi?) parkují dva takové.
Ještě doplněk, maximální rychlost je k prdu, na pedál umí hňácnout i cvičená opice, raději nějaký výlet do hor a serpentýn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.