Dobrý den, nacouval mi někdo do dveří, mám tam promáčklinu hloubka cc 1cm, plocha 30x15cm. Chtěl bych se poradit jak by to šlo šetrně vyklepnout? Jak se to dá vytáhnout zpět? Děkuji
dělá se to nejlíp tak, že se na to navaří "nabodne" ocelový trn a poté se to "trhá" ven. Samozřejmě po navaření toho trnu zbyde flek, který se musí zalakovat
Na podzim jsem se na dálnici přetlačoval s kamiónem a dopadl jsem podobně. Můj automechanik jednoznačně prohlásil, že je po všech stránkách lepší vzít nějaké dobré dveře z vrakáče, než se snažit opravovat. Pravděpodobně jsou pohlé i nějaké ty výztuhy uvnitř a vůbec.
Bez diskuze jiné dveře. Budou stát polovinu toho, co oprava stávajících. Přelakování nepočítám, musí se přestříkat jak opravené, tak ty "jiné". Nehledě na to, že určitě došlo k poškození vnitřku, hlavně výztuh, jak už tu bylo řečeno, a ty už sebekvalitnější klempíř za rozumnou cenu do původní polohy vůči plechu dveří nedá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.