Nejste přihlášen/a.
Pánové rádci-znalci škodovek.Co je to za kontrolku ,viz obrázek,ta vpravo.přijde mi jako kontrolka "vaků" ,ale tahle feltda snad žádné mené takže je mi to záhada ,kterou mi zatím nikdo nevysvětliĺ .dokonce byla v servisu a nic s ní nedělali (pak jsem to auto dostal-služební ...)
Ano, je to 100% kontrolka airbagů. Volant s airbagem vypadá přesně takto (první obrázek) a celkový interiér s airbagem řidiče i spolujezdce (druhý obrázek, verze s airbagem spolujezdce nemá přihrádku).
Správně by měla, pokud je jednotka airbagů OK, kontrolka po zapnutí klíčku chvíli svítit a potom zhasnout.
Jestli svítí ikdyž žádné airbagy 100% nemá, tak bych hledal závadu v přístrojovce.
A co je špatně na tom nechat přes diagnostiku vymazat chyby a pokud se rozsvítí znovu, vyměnit kroužek ve volantu?
Znáš historii toho auta? Felda je min. 15 let stará a kdoví, kdo s ní co dělal. Navíc jsi ani nenapsal typ auta (přesný), popř. zemi určení (dovoz bůhví odkud?), takže to, co jsem ti postnul, je jediné, co se na to zatím dá odpovědět. Zatím jsi to ani asi nezkusil!?!
Špatně je to že tam airbagy NEJSOU navcíc to že je to ko.vaků si myslím, s touto jsem se nesetkal a to mi rukama prošlo dost aut!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.