Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikorozní náter na podvozek

Od: krep* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, našel jsem hodně ruzných antikorozních barev / sprejů. Chci se zeptat jaké jsou vaše tipy nebo zkušenosti a která je podle vás nejlepší na podvozek. Nepotřebuji několik nátěrů chci prostě jednu barvu pokud možno nejlepší. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

klasika bodýčko... heureka.cz/...

hodnocení

0x
Kdysi jsem to stříkal tlumexem a bylo to super

jabraka*
hodnocení

0x

Na kovové konstrukce namáhané chemicky jsou velmi vhodné chlorkaučukové nátěry. autolaky-eshop.com/...

Sám jsem natíral u své Š 100 celý spodek zelenou chlorkaučukovou barvou,odolnou i kyselinám,když jsem auto prodal,tak jsem měl možnost se podívat za 10 let a ještě s ní jezdili.

JABRAKA

hodnocení

0x

Je otázkou, jestli korozi už máte a tedy chystáte se ji odstranit a pak ošetřit a nebo preventivně ošetřit. Pokud preventivně, tak viz. výše odpovědi. Pokud už rez máte, tak to už nezastavíte, jen zpomalíte.

praivo*
hodnocení

0x

Konkor 500. Vyžaduje větší počet vrstev (ideálně 4 a víc), ale dá se nastříkat přímo na (povrchovou) korozi, kterou celkem účinně zastaví. A pokud to někde přeci jen začne znovu reznout, tak je to hned vidět, na rozdíl od např. Body - tam to přes silnou vrstu neuvidíš dřív, než to prorezne úplně. Nevýhodou je nižší mechanická odolnost, takže je dobré nástřik jednou až dvakrát ročně (podzim/jaro) opakovat.

Antikorozní náter na podvozek

krep*
hodnocení

0x

Děkuji všem moc za tipy :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]