Zdravím, Měla bych hloupý dotaz. Dnes ráno jsem hledala místo na zaparkování. Místo bylo v jednosměrné ulici, kde se parkuje podélně. Ihned za odbočkou do té zmíněné ulice stál na kraji přívěsný karavan, bylo před ním jedno místol, tak jsem to tam zaparkovala, přede mnou jsou normálně další auta. Žádná značka reserve, zákaz, výjezd či něco jiného tam není. Neměl by být tedy problém, ne? Auto by mi otahnout neměli či mi dát pokutu, také ne? Předem děkuji za odpověď
Pokud neparkujete na zakazu, nebo tam, kde se to obecne nesmi ci v rozporu s urcenym zpusobem parkovani, tak je vse v poradku. S privesem parkujicim vedle vas to nema nic spolecneho.
haja
Myslím si, že nic neporušuji, metry státní za křižovatkou také. Chápu, že by to pro majitele karavanu bylo nepříjemné, pokud by ho chtěl zapřáhnout, ale značka tam žádná není. Jinak moc děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.