Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ranní startování nejde

Od: pajazrajja* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám WV Polo 1.3 r.v. 1995 a mám problém se startováním. Vždy ráno nenastartuji, ale odpoledne když je slunce, tak to nemá problém. Nevím kde přesně mám hledat chybu. Jedná se pouze o startování, ostatní věci fungují bez problémů. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkontroluj si zda odpovídá teplota ze snímače chladící kapaliny a pokud odpovídá skutečnosti (přes diagnostiku), tak už má motor asi něco za sebou. Dával se do obvodu s teploměrem rezistor, tuším 1K, aby se uměle změnila teplota a zvýšila dávka ... Určitě by se to dalo dohledat... Ty snímače teploty jsou často poruchové, ta bych tomu i věřil že nebude OK...

vernon
hodnocení

0x
Vadný snímač teploty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]