Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké enduro pro ř.sk B?

Od: jareekk odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
mám pouze ř.sk.B, jde koupit enduro které bych mohl řídit touto skupino
Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den, dnešní doba motorkářům moc nepřeje, s B můžete řídit tak akorát vozidlo zařazené do A1 s automatickou převodovkou, toť vše. Tedy enduro do 125cm3, s automatem je asi nesmysl, co? Simson by to asi splňoval, vlastně ne, on nemá automatickou převodovku. Zdravím.

jareekk
hodnocení

Dobrý den,
tím chcete říci, že mám asi smůlu? Enduro do 125cm s aut.převodovkou neexistuje?
Děkuji
matesj
Není rozumnější si rozšířit ŘP o další skupinu?

hodnocení

0x

Tož to nevím, zda se vůbec endura s automatem nějaká vyrábějí, přijde mi to jako nesmysl už z podstaty věci. Spíš že máš fakt smůlu. Stát, jako největší zloděj, to má dobře udělané, tak, aby sis musel řidičské oprávnění rozšířit (za to zaplatit pochopitelně, za autoškolu, zkoušku). Nemáte to levné dnes. Já jsem si udělal v 15letech (1992) M (to byla motorka do 50ccm, jakákoliv) a to bylo vše. Kdo motorku nechtěl, udělal B, a M měl už v tom pak. Pak jsem udělal A za devět stovek, a mám řidičák na všechny motorky. Dnes je to úplně jinak. Je potřeba z lidí ty peníze dostat, to je pravda, jenomže takový systém je podle mě až moc šílený. Ale nenaděláš s tím nic. Rozšířit si řidičské oprávnění, jinou možnost též nevidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]