Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvazeni kol na aute

Od: frydo odpovědí: 17 změna:

je tu nekdo kdo vi kde ve frydku mistku, tesine, ostrave, pripadne polsku dovazuji kola primo na aute?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zrovna nedávno na mě tohle vybaflo na YouTube.

youtu.be/...
A podle toho jak je ta mašina stará, tak to asi není žádná novinka.
Píšou že se to používá pro vyvážení celého kola i s nábojem a brzdama.
frydo
hodnocení

jo tak nejak by to melo fungovat, kdysi mi to pomohlo kdyz auto porad kopalo ale bylo to az u Brna coz se mi nechce jet tak daleko, ted u jineho auta me zas potkal ten problem tak to chci zkusit a proto hledam nekoho bliz

hodnocení

3x

Zkuste Hanzelku v Novém Jičíně - to zas není tak daleko

pneuhanzelka.cz/...

hodnocení

1x

Tak u toho bych chtěl být...

Možná že by to šlo nejen přímo na autě..ale třeba i po telefonu..to už by byla úplná "bomba".

frydo
hodnocení

kdyz o tom nic nevis tak si nech svoje blbe kecy pro nekoho jineho

hodnocení

0x
Když se nebudete dívat, udělá to každý... Bez papíru levně... Jenom to bude k ničemu. Vyvážení kol na autě není reálné...

V tom případě klobouk dolů a omluva na místě.

Pochopil bych kontrolu náboje atd. za podmínky následného nebo předchozího sundání kola a jeho vyvážení s tím, že se zkontroluje právě další část kola. Vyvažování samotných kol přímo na voze se mi zdá přinejmenším "zvláštní".

frydo
hodnocení

polozim otazku jeste jednou, mozna nekterym dojde ze me nezajima jejich nazor na to jestli to jde nebo nejde ( nejak nechapu reakci na otazku o ktere vim naprosty prd, jak predvedli tady ti dva "radci") nebo funguje

je tu nekdo kdo vi kde ve frydku mistku, tesine, ostrave, pripadne polsku dovazuji kola primo na aute?

tqzs

Ono to spolu úzce souvisí, blbostí se asi žádný seriozní řemeslník zabývat nebude.

frydo
hodnocení

zkus si precist co jsem napsal a probrat to s rodinou, pripadne se sousedama, co to vlastne znamena

Asi takhle,i když to nechcete slyšet,v celém zbytku ČR se kola vyvažují mimo auto.Proč asi? Zřejmě je technologie vyvážení na autě nespolehlivá nebo rozhodně asi není tak kvalitní když zdejší rádci,kteří mj.jsou rezeseti po celé ČR se s tímto způsobem nesetkali.Nebo je ta technologie zbytečně náročná na školení obsluhy a na přístroje,že raději každý ,nejen pneuservis,koupí normální vyvažovačku!

Jinak neurážejte místní rádce neboť někteří mají opravdu velké zkušenosti a když napíší co napíší-trak to má díky zkušenostem váhu. Byl jsem snad v desítce pneuservisů a jen asi jeden z nich UMÍ vyvažovat kola na silniční motocykly.,takže asi tak proč odpovídáme jak odpovídáme.

Po shlédnutí vloženého videa jsem si s hledáním dal trochu práce..A opravdu jsem našel snad dva odkazy, kde vyvažují kola přímo na MOTOCYKLU..Ale ohledně vyvažování kol přímo na AUTOMOBILU jsem po poměrně dlouhém hledání úspěšný nebyl. U toho vloženého videa je poměrně evidentní, že ta vyvažovačka má již nejlepší roky za sebou, a rozhodně se nejedná o přístroj vyrobený v posledních 10-20 letech..

To jen na mou obhajobu.

Nechci tady snižovat znalosti dlouholetých rádců, ale to, že oni o té které technologii nic neslyšeli, neznamená ještě, že neexistuje. Vyvažování kol na ose jsem viděl již před více než padesáti lety a dodnes se používá. Není to masovka, ale některá rychlá auta se jinak nedělají. Zkuste u strejdy G. pohledat vyvažování na ose.

Ale naučte se číst.Nikdo nepsal že tato technologie neexistuje,ale jen a pouze to že se u nás TÉMĚŘ nepoužívá a to je docela podstatný rozdíl.

@diesel
Když jsme u toho čtení, tazatel se vás neptal na váš názor a hodnocení technologií vyvažování, ale jen a pouze měl dotaz na to KDE nebo KDO toto dělá.
frydo
hodnocení

mire: DIKY, konecne nekdo kdo umi precist a POCHOPIT otazku

diesel: pokud nekoho urazi to ze mu reknu ze sem se neptal na jeho nazory (navic kdyz ani nevi o cem pise ale musi odpovedet protoze si mysli ze vi vsechno) ale jen chci vedet KDO a KDE neco dela tak je to jeho ciste jeho problem

zeptal sem se KDE a KDO, vim tak napisu , nevim tak nepisu, na chytracke reci ze by to slo mozna po telefonu fakt nejsem zvedavy

a jinak je to hlavne o cene, tahle vyvazovacka stoji trosku jinou sumu nez bezna, dnesni pneuservis chce vydelavat jako kazdy jiny, kdyz chci mit dobre nazute a vyvazene pneumatiky tak taky zajedu na HUNTERA kde je porizovaci cena jina a za 4 kola necham dvojku ale jsou proste pripady kde ani to nestaci

Tak trochu jinak od P/rostějova po České budě+jovice,kde jsem všude byl cca 15? 20? pneu servisů tuto tewchnologii nemají takže číst umím a odpověděl jsem také dovře-prostě tato technologie je asi velmi okrajová stejně jako namontovat LPG do nafty, v ČR to nedělá snad ani jeden servis zatímco CNG takový problém v ČR nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyvazeni kol

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]