Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depozit, trvání, koupě

Od: standa11* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, pročítal jsem tady rubriky ohledně koupě automobilu v depozitu, bohužel až asi na jednu jsou všechny z roku 2014, od té doby zase naši úředníci určitě vymysleli něco jiného :-D

Můj případ : Chci koupit automobil (Multikáru) která je ve špatném stavu a potřebuje pár desítek večerů práce...je bez STK, značky v depozitu...

postup koupě- vemzmu podval, dojedu, sepíšu kupní smlouvu, naložím majitele, dojedem na převod na který stačí oba techničáky ...a co značky?

On je vyzvedna a já je zase na svoje jméno uložím do depozitu?

Můžu je uložit na "svém" úřadě nebo je uložím v místě koupě?

Co ten jeden den nebo týden než se dostanu na úřad, musí ze zaplatit pov ručení než ty značky zase uložím?

Díky za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x
Vozidlo přepíšeš v depozitu, musíš mi platnou EK, značky zůstanou v depozitu na úřadě kam spadá prodávající. Až budeš mít platnou tk a povinný, tak to tam z depozitu můžeš vyndat. Pozor zda je depozit prodloužen, jinak by vozidlo mělo tp propadly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]