Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault Clio - nejde ovládání vzduchu

Od: nextr* odpovědí: 5 změna:

Mam renaulta clio I 94 rok výroby 1,4/ 55Kw a Nefunguje mi tam jak topení tak chlazení měl jsem rozebranou celou ovládací dezku topení vše jsem pročistil. Napajení mi tam jde ze silného žluteho kabelu to ano ale když se ho snažim přemostit na jednu ze 3 poloch hlazení či topění tak ani jedna poloha nejde. Je to jako kdyby mi vubec do ventilátoru nešlo napájení. Mohl by mi stím někdo poradit prosim?:(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Zkuste mrknout na forum renaultařů zde forum.renaultclub.cz/... a když tam nenajdete odpověď, zareigstrujte se a položte dotaz

nextr*
hodnocení

mno tam jsem nic nenašel jen že možou být přepalléné kontakty. že mam vyndat hever pod kapotou a tam mam pročistit kontakty, ale vubec nwm jaké. Je tak vice kabelu než jsem myslel cca 8

1jara*
hodnocení

0x

Zdravím , jestli že jde proud do ventilátoru a on neběží, tak se koukněte na uhlíky. Jestli uhlíky budou dobré tak s nima lehce pohněte zda mají vůli. Někdy se uhlík vzpříčí a nedolehne na lamely kolektoru. Také může být vadný spínač ventilátoru.

nextr*
hodnocení

Děkuji za odpověd s těmi uhliky ji to dobry napad nwm mno musim až zitra zase to vindat ted to nema cenu pač zachvilku je tma.

1jara*

Když jej budete mít venku tak ho hned vyskoušejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]