Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škrábance na autě

Od: tomm* odpovědí: 3 změna:
Dnes mi paní při parkování poškodila lak vzadu na kufru auta dole,jak je přechod nakládací hrany a kufru,dala mi na sebe za stěrač kontakt,tím před ní smekám, zatím jsem ji nevolal,nejsem si jist jak mám teď postupovat,jestli to nechat přelakovat a pak ji to nechat zaplatit,nebo předem zkrátka jak se s ní domluvit.A nevíte o nějakém schopném autolakyrnikovi kolem Ostravy,kolik by to tak stálo,je to černá metalíza Crystal Black Pearl,dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Zkontaktovat se s ní, sepsat záznam o nehodě a pak řešit s pojišťovnou...

hodnocení

2x

Tak první se s ní samozřejmě spojit,nejlépe osobně protože musíte sepsat a podepsat záznam o nehodě a poté s ním na její pojišťovnu.Pak budete čekat na likvidátora který ocení opravu a buď si vezmete peníze a opravit si to necháte sám (dá se na tom i vydělat :))nebo vám domluví servis on a zaplatí pojišťovna servisu. Teda jestli to nechce platit sama

barbakan*
hodnocení

0x

Poškození vyfoť, pošli na její pojišťovnu a čekej do vyjádření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]