Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Fabie 2003 zlobí centrální zamykání

Od: wanesa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám dotaz.Včera jsem si nechala opravit na autě elektrické okénko,kde něco prasklo a přestalo fungovat.Okénko u spolujezdce.Oprava mě stála 2 200Kč ale já jsem zjistila,že okénko již nejde stáhnout pouze zmáčknutím tlačítka ,ale že musím to tlačítko neustále držet abyse okno posouvalo.No a do toho jsem zjistila,že když si otevřu dveře u spolujezdce,vložím nákup,tak u řidiče mám dveře stále zamknuté.A ten čudlík u spolujzdce mi zapadá hluboko dovnitř.Je to chyba při opravě okénka?Před opravou se mi to nestávalo.

Navíc je mi divný,že okno nejde stahovat jako u řidiče jedním zmáčknutím a to pak jede samo nahoru a dolu...

Díky za každou opdověď..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

5x

to okýnko se musí znovu naučit...dělá se to takto:

"po odpojení baterie fungují okna pouze po dobu, po kterou se drží spínač. pokud tedy myslíš tohle.

stačí spustit okno dolů, stisknout úplně tlačítko a chvíli podržet. potom vysunout nahoru a opět podržet ve druhé poloze. takhle u obou dveří.

jednotka se podle nárustu proudu naučí "doraz" a okna pakjedou celé na 1 stisknutí"

a co se týče těch dveří..špatně osazenej čudlík s tím lankem..asi se zadrhává...rozebrat, opravit, složit

asd1
hodnocení

4x

Okna se musí "naučit" (obecně sjet dolu a podržet, vyjet nahoru a podržet); zamykání/ čudlík u spolujezdce vypadá na špatné složení při demontáži/ montáži = reklamovat práci...

wanesa*
hodnocení

Aha...zase jsem o něco chytřejší.Díky moc za odpovědi.S okýnkem to zkusím a čudlík nechám opravit jako reklamaci.Moooc děkuji*palec2*

wanesa*
hodnocení

Opravdu jsem to ty okna musela naučit:)Měli jste pravdu.A čudlík ož je opravený.Ještě jednou díky za pomoc:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]