Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divný zvuk nový výfuk ERNST - Citroen C1 2009

Od: citroenak odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer , opět se na vás obracím s otázkou.

Aktuálně jsem na naše druhé auto v rodině Citroen C1 rok 2009 pořídil úplně nový výfuk od přeu až do zadu značky ERNST ( prý to nej co člověk na auto může dát ) za skoro 4500 Kč + k tomu sponu na spojení a těsnící kroužek dopředu. Vše bylo vyměněno ale trápí mě zvuk ze zadního výfuku , přikládám vídeo

.Udělá to vždycky když se třeba přeřazuje a klesají otáčky , při akceleraci to udelá také někdy , ale ne tak často. Zde soušeno přidat trošku plyn a vždy když se to vrací na volnoběh tak to udělá tento zvuk.

Nejdříve jsem myslel že jsem to někde špatně dotáh a fouká to ale dnes jsem byl u chlapíka co se tím živí , zajeli jsme na jámu a řekla že tam je vše v naprosém pořádku , nikde nic nefouká , vše jak má být , ani výfukové svody nikde nejsou poškozené ale bohužel tento zvuk furt přetrává. Říkal že je hodně nepravděpodobné že by byl problém v koncovém díly výfuku , že to je jedna z nej značek a že se s tím ještě nesetkal , tak nevím. Že prý to může dělat vynechávající válec v motoru ale to se mě nezdá , motor je krásně v klidu , nezaznamenal jsem zvýšené vibrace a myslím že kdyby jel jen na 2 válce ( je to 3-válec 1,0 VVT-i ) tak sebou bude pořádně škubat.

No zkuste poradit , vůbec nevím co s tím , a rozhodně se nechci smířit za 4500Kč s takovýmto zvukem , lidi se ve městě otáčejí co to jede za vrak , že mám totálně děravý výkuk a ve skutečnosti je nový. Moc díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
Zkusil bych nandat zpět jednotlivě "staré" díly výfuku, který díl ten zvuk "dělá".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]