Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit plastové uchyty obložení 5tých dv

Od: ozak1968® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Chtěl bych se prosím zeptat. Vlastním Škoda Octavia combi 1,6 rv.2004. Přestalo mi držet plastové obložení 5tých dveří. Po sundání obložení,jsem zjistil,že mám popraskané některé ty bílé plastové uchyty co jsou v karoserii. Koupil jsem si nové a chci je vyměnit. Problem je v tom,že nevím jak. Zkoušel jsem jeden vyloupnout šroubovákem,ale praskl mi. Vím,že je nebudu již potřebovat,jsou na vyhození,ale když je vyndám jak tam nacvaknu ty nové? Nerad bych aby mi při montáži těch nových zase praskly. Je na to nějaký fígl? Děkuju a omlouvám se za dotaz.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doložte sem foto tých úchytov.

doplněno 17.06.18 13:37:

Môj názor je,že staré násilím vyberiete a nové nasadíte.Príchytka je pravdepodobne jednorázový kus.: cc-autodily.cz/...

hodnocení

0x

Ty staré jsou ztvrdlé a nemáš správný nástroj (vytahovák do "V"), kterým to jde v pohodě. Při montáži nových je při troše šikovnosti určitě neulomíš.

007cz
hodnocení

0x

lehce je nastřikej silikon. olejem a naklepni do díry po staré příchytce

destik*
hodnocení

0x

Takové úchytky jsou "spotřební materiál" a při vyndávání prasknou. Ještě tím více, když jsou už staré - ztvrdlé, popraskané.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]