Nejste přihlášen/a.
Mám na léto i zimu ALU, protože si nechci prznit auto plecháčema, když stejně byly v době kdy jsem shánel druhou sadu o 500,- levnější (nekupoval jsem nové). Co se týká zalezlého sněhu tak ještě nikdy jsem kvůli tomu zastavovat nemusel, protože po pár metrech vypadne, možná je to těma většíma dírama jak na těch na léto
Pokud budete kupovat nové, tak stačí plech. Ale ani hliníku se nebojím - na všech autech mám dvě sady (léto / zima) na hliníku a ty zimní disky se nijak neliší od těch letních, žádné poškození není vidět.
Ovšem důležité je při montáži zimních kol namazat krom šroubů i střed - už jsem byl svědkem toho, jak kolegovi, který je zapřísáhlý odpůrce mazání šoubů a kol sráželi po zimě hliníkáč narosto nafétovku palicí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.