Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,chtěl jsem se informovat co je potřeba k rozšíření řidičského průkazu z B,C (uděláno v roce 2011) na T.Potřebuji řidičák na traktor abych mohl v práci řidit traktor Zetor Crystal. Předem děkuji za veškeré informace.
Dobrý den, já jsem dělal CDE v 2007r. a T mám normálně v rámci C, akorát se do ŘP skupina T neuváděla, to vyplývalo z 361/2000 Sb. (když jsem vyměňoval ŘP letos, už ji tam uvedenou mám). Ono to bylo na trochu delší hledání, totiž mám takový pocit, že C udělané v 2011 platí i pro T, že zákon 361/2000Sb (který byl od té doby mockrát novelizován), ta novela nabyla účinnosti až v 2013r., zkuste si to ještě projít tu: zakonyprolidi.cz/.... Vím, že v dnešní době nově dělané C neplatí už i pro traktory, ale není to, myslím, tak dávno. Případně se zeptat někde, kde to vědí jistě. Ale mám dojem, že Vy konkrétně v C máte i T (ačkoliv v ŘP nemáte uvedeno T, já to v ŘP z 2007r. také neměl).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.